Lamar Jackson Bersinar dalam Persembahan ‘Monday Night Football’ Baltimore Ravens
Toto

Lamar Jackson Bersinar dalam Persembahan ‘Monday Night Football’ Baltimore Ravens

New Orleans Saints mengalu-alukan Baltimore Ravens ke rumah mereka untuk Monday Night Football , hanya untuk tetamu mereka mengamuk di dalam rumah. Serangan Baltimore dengan cekap mengalihkan bola, manakala pertahanan Togel Singapore memastikan The Saints selamat di landasan menuju kemenangan.

Baltimore Ravens QB Lamar Jackson
Baltimore Ravens QB Lamar Jackson berlari dengan bola semasa perlawanan pasukan menentang New Orleans Saints pada malam Isnin. Jackson mengetuai Ravens meraih kemenangan yang memberangsangkan, menetapkan rekod pasukan baharu di sepanjang perjalanan. (Imej: Getty Images)
Lamar Jackson mempamerkan persembahan meyakinkan untuk Ravens dan menamatkan permainan dengan hantaran touchdown, 133 ela hantaran, dan 83 ela bergegas. Dengan ini, quarterback menjadi hanya yang kedua dalam sejarah Ravens untuk mencapai 100 touchdown lulus. Joe Flacco merekodkan 212 semasa di Baltimore, dan masih memegang pengebilan teratas.

Kekecewaan Saints Berterusan
Terdapat dua aspek asas yang membolehkan Baltimore menuntut kemenangan di Caesars Superdome . Yang pertama ialah permainan larian, kerana Ravens terkumpul 188 ela bergegas.

Ini mengikat rekod NFL lapan perlawanan berturut-turut lebih daripada 150 ela di atas tanah. Chicago Bears mempunyai larian sembilan perlawanan pada tahun 1985. Tahun lepas, Ravens mengikat rekod untuk permainan berturut-turut 100 ela atau lebih pada 43.

Daripada 188 ela itu pada hari Isnin, 83 adalah oleh Jackson. Sebagai tambahan kepada rekod lulus francais, dia melepasi 4,239 ela bergegas Steve Young untuk menduduki tempat kelima dalam sejarah NFL.

Kunci lain untuk kemenangan adalah pertahanan, yang menahan Saints untuk hampir keseluruhan permainan. Pemain yang paling menonjol ialah Justin Houston, yang menghantar 2.5 guni dan memintas. Dalam tiga perlawanan terakhir, pelumba hantaran veteran mempunyai 6.5 guni.

Serangan pasukan tuan rumah mengalami tekanan yang diberikan oleh pertahanan Baltimore kepada QB Andy Dalton, yang dipecat sekali dan yang Keluaran Sidney gagal meletakkan mata di papan atas ketiga-tiga pemanduan suku pertamanya. Pada suku kedua, kebolehan Jackson membawa bola sekali lagi menggugat pertahanan Saints.

Pemain suku itu menamatkan pemanduan lebih tujuh minit dengan hantaran kepada Drake dari Kenya yang meletakkan Baltimore di hadapan 14-0. New Orleans menutup separuh masa pertama dengan jaringan padang yang menghantar mereka ke bilik persalinan pada separuh masa pertama ketinggalan 14-3. Pada suku ketiga, tetamu mereka menjarakkan diri 17-3 dengan gol padang.

Ravens Terus Orang Suci Meneka
Tidak kira betapa kerasnya mereka mencuba, Orang Suci tidak dapat mencapai bayaran yang tinggi. Baltimore mengawal permainan yang hanya boleh digambarkan oleh ketua jurulatih Saints, Dennis Allen sebagai “hari yang buruk di pejabat.” New Orleans mempunyai banyak perkara itu musim ini.

Dalam suku keempat prosedural untuk Ravens, Drake Kenya akan mendapat TD kedua malam itu. Itu membolehkan Baltimore meletakkan paku pepatah di keranda New Orleans.

Dalton akhirnya menemui sedikit kejayaan apabila dia memukul Juwan Johnson dengan hantaran sejauh 41 ela pada lewat pada pukulan keempat. Itu menghasilkan TD, hadiah daripada Ravens. Tetapi sudah terlambat untuk mencuba kemunculan semula. Orang Suci menerima satu-satunya hasil yang mungkin.

Dengan kemenangan ini, Baltimore kekal sebagai pendahulu AFC North pada Hongkong Prize kedudukan 6-3. The Saints, pada 3-6, berada di tempat ketiga di NFC South, hanya mendahului salah satu pasukan terburuk dalam NFL, Carolina Panthers 2-7.

The Ravens mempunyai permainan ini daripada pembuat peluang dan tidak mengecewakan. Orang Suci, sebaliknya, melakukannya. Kekurangan prestasi menyerang mereka mengekalkan jumlah keseluruhan di bawah jangkaan, sekali lagi membuktikan bahawa bawahan adalah juara Bola Sepak Malam Isnin .